Contact

Kerkgebouw
NoordhavenKerk
Noordhaven 2
4761 DA Zevenbergen
0168 – 32 32 58

Achteringang bij avondactiviteiten:
Langenoordstraat 1
4761 DJ Zevenbergen

Routebeschrijving
A16 vanaf Rotterdam richting Breda
Neem de 1e afslag na de Moerdijkbrug, bij knooppunt “Klaverpolder” en draai de A17 op richting Roosendaal. Ga dan bij afslag Zevenbergen (afslagnr. 25) de rijksweg af en ga bij de rotonde linksaf de N285 op richting Zevenbergen. Ga bij het 1e verkeerslicht (bij Zevenbergen-West) rechtdoor evenals bij het 2e verkeerslicht (bij een tankstation) Bij het 3e verkeerslicht (met aan de linkerhand een klein haventje) rechtsaf. Dan na ongeveer 50 meter (gelijk de eerste zijstraat) rechtsaf. Deze weg rechts aanhouden en aan het einde van deze weg links afslaan. Voor u en aan uw rechterhand ziet u een parkeerplaats waar u uw auto kwijt kunt. De kerk zelf staat op de hoek.

A16 vanaf Breda richting Rotterdam
Ga bij knooppunt “Klaverpolder” de A16 af en draai de A17 op richting Roosendaal. Ga dan bij afslag Zevenbergen (afslagnr. 25) de rijksweg af en ga bij de rotonde linksaf de N285 op richting Zevenbergen. Ga bij het 1e verkeerslicht (bij Zevenbergen-West) rechtdoor evenals bij het 2e verkeerslicht (bij een tankstation) Bij het 3e verkeerslicht (met aan de linkerhand een klein haventje) rechtsaf. Dan na ongeveer 50 meter (gelijk de eerste zijstraat) rechtsaf. Deze weg rechts aanhouden en aan het einde van deze weg links afslaan. Voor u en aan uw rechterhand ziet u een parkeerplaats waar u uw auto kwijt kunt. De kerk zelf staat op de hoek.

A17 Vanaf Roosendaal richting Rotterdam
Ga bij afslag Zevenbergen (afslagnr. 25) de rijksweg af en ga bij de rotonde rechtsaf de N285 op richting Zevenbergen. Ga bij het 1e verkeerslicht (bij Zevenbergen-West) rechtdoor evenals bij het 2e verkeerslicht (bij een tankstation) Bij het 3e verkeerslicht (met aan de linkerhand een klein haventje) rechtsaf. Dan na ongeveer 50 meter (gelijk de eerste zijstraat) rechtsaf. Deze weg rechts aanhouden en aan het einde van deze weg links afslaan. Voor u en aan uw rechterhand ziet u een parkeerplaats waar u uw auto kwijt kunt. De kerk zelf staat op de hoek.

N285 vanaf Klundert richting Zevenbergen
Ga onder snelweg A17 door en volg Zevenbergen. Ga bij het 1e verkeerslicht (bij Zevenbergen-West) rechtdoor evenals bij het 2e verkeerslicht (bij een tankstation). Bij het 3e verkeerslicht (met aan de linkerhand een klein haventje) rechtsaf. Dan na ongeveer 50 meter (gelijk de eerste zijstraat) rechtsaf. Deze weg rechts aanhouden en aan het einde van deze weg links afslaan. Voor u en aan uw rechterhand ziet u een parkeerplaats waar u uw auto kwijt kunt. De kerk zelf staat op de hoek.

N285 / A59 vanaf Wagenberg richting Zevenbergen
Spoorlijn oversteken (aan uw linkerhand bent u zojuist een tankstation gepasseerd) en daarna bij het verkeerslicht linksaf. Dan na ongeveer 50 meter (gelijk de eerste zijstraat) rechtsaf. Deze weg rechts aanhouden en aan het einde van deze weg links afslaan. Voor u en aan uw rechterhand ziet u een parkeerplaats waar u uw auto kwijt kunt. De kerk zelf staat op de hoek.

Predikant
Ds. Z. (Zweitse) van Hijum
Galgenweg 57
4761 KR Zevenbergen
T: 0168 32 47 29
E: predikant@noordhavenkerk.nl

Scriba
J. (Jan) Bijl
Postbus 296
4760 AG Zevenbergen
E: scriba@noordhavenkerk.nl

Diaconie
E: diaconie@noordhavenkerk.nl

Koster
E: koster@noordhavenkerk.nl

Kerkblad
W. (Willeke) Grootenboer – Tamerius
E: kerkblad@noordhavenkerk.nl

Websiteredactie
T.J. (Ton) Leijenhorst
E: redactie@noordhavenkerk.nl

Beamteam
E: beamteam@noordhavenkerk.nl

Interne vertrouwenspersoon
A.P. (Sandra) van Houts
E: sandravanhouts@gmail.com